In deze blogpost neemt Fly Carpets we u mee op ontdekkingsreis naar het ronde vloerkleed. Ze bespreken enkele handige tips om uw overweging er één te kopen voor uw eigen ruimte iets gemakkelijker te kunnen maken. We hopen u ervan te overtuigen dat ronde vloerkleden niet eng hoeven te zijn. Ze zijn een mooie manier om u te onderscheiden van anderen en geven een simpele touch om meer charme in uw huis aan te kunnen brengen.

Ronde vloerkleden verzachten elk gebied

We zijn omringd door rechthoekige objecten, muren en meubels in onze huizen; vooral als ons huis is ingericht in een moderne, industriële stijl. Dergelijke huizen en appartementen hebben iets nodig dat de ruimte op slimme wijze weet te verzachten en de ruimte intiemer, dieper en persoonlijker maakt. De grote ronde vloerkleden doen het hierbij verbazingwekkend goed.

De reden waarom u deze harde lijnen door middel van ronde vormen kunt verzachten, is niet alleen door de esthetiek van de vormen. Ronde vloerkleden zorgen daarnaast ook voor een goede ‘Feng Shui’ in huis.

Ronde vloerkleden zorgen voor een samenhangende look

Heeft u veel ronde objecten in een kamer die maar niet echt deel lijken uit te maken van de kamer? Een rond vloerkleed kan ze allemaal op een unieke manier verbinden zonder dat het er overweldigend uitziet. Om aan uw specifieke behoeften te voldoen, kan het kiezen van een op maat gemaakt rond vloerkleed in frisse, heldere kleuren een echte jackpot zijn voor dergelijke kamers en ruimtes. Het dient als een centraal punt van de kamer dat met succes alle meubelstukken, verlichting, vormen en algehele architectuur van het gebied met elkaar verbindt, waardoor er een harmonieuze leefruimte ontstaat. 

Ronde vloerkleden werken geweldig voor gelaagdheid

Heeft u zich ooit afgevraagd hoe u meerdere vloerkleden kunt combineren in een open ruimte? Leg ze op en bij elkaar door vloerkleden met verschillende vormen te mixen en matchen! Probeer een rond vloerkleed met een patroon toe te voegen waarbij u een vierkant effen vloerkleed er bovenop plaatst (of visa versa) en kijk wat voor visuele impact dit heeft voor uw huis. 

Ronde vloerkleden in een kleine kinderkamer

Welke kleur en patroon u ook kiest; als u een rond vloerkleed in een kleine ruimte plaatst, zal het het effect van een visueel groter gebied creëren. Ronde vloerkleden maken de kamer opener, helderder, luchtiger en verzachten de harde randen van de meubels. Als extra bonus zullen u en uw kinderen er de hele dag met plezier op liggen en kunt u een schattige kleine speelzone creëren voor uw kleintjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *