steen behang

Wil je eens iets anders dan motieven en prints van dieren of figuren, dan is misschien een muur met steen behang echt iets voor jou. Natuurlijk hoef je niet te kiezen uit slechts een paar soorten behang, maar heb je een enorme keuze. Misschien wil je wel een prachtige marmeren muur in de hal of woonkamer, met dit behang heb je dit in een handomdraai voor elkaar. Ben je een liefhebber van authentieke bruine bakstenen dan is dit behang ook beschikbaar, zelfs wanneer je strak betonlook mooi vindt kun je dit behang vinden. Geschikt voor elk soort interieur.

Eenvoudig aan te brengen

Het aanbrengen van steen behang niet heel ingewikkeld, maar wel een klus die secuur moet gebeuren. waar je voorheen veel rommel had om steenstrips aan te brengen, heb je dit met behang niet maar wel een prachtig eindresultaat. Maak van je moderne ruimte een ruimte met prachtige betonlook muren, in verschillende soorten verkrijgbaar. Met een unieke look van een kapotte muur heb je een echte eyecatcher in je woning, voeg hierbij passende decoraties en je hebt iets wat niemand heeft. Op deze manier zijn er veel verschillende mogelijkheden, voor jong en oud en voor elke ruimte.

steen behang

Maak van een strakke muur een oude muur

Is je interieur zo ingericht dat een oude muur een perfecte decoratie is, maak dan van steen behang een prachtige oude muur. Verschillende kleuren en tinten zijn mogelijk, om een prachtige oude muur te creëren binnen je interieur. Maar ook in andere ruimtes van je woning kun je het behang aanbrengen, je kunt verschillende sferen maken. Van wit tot de mooiste kleuren, passend bij de andere spullen die je in de woning hebt staan. Op de website van muurmooi.nl vind je het gehele assortiment waaruit je kunt kiezen, voor vragen neem je eenvoudig contact op met een van de medewerkers. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *