Black Friday Deals in keukenland!

De Black Friday deals komen er weer aan! Op het moment van schrijven duurt het nog maar 98 dagen voordat de Black Friday week bij Keukenloods van start zal gaan. Vrijdag 27 november 2020 op precies te zijn. Ik zeg ‘week’ omdat bij Keukenloods niet slechts een dag Black Friday kortingen worden gegeven, maar gewoon een hele week!

Black Friday komt oorspronkelijk uit Amerika en is een dag na Thanksgiving. Er worden in Amerika kortingen gegeven na Thanksgiving, omdat dit de periode is waarin Amerikanen kerstinkopen moeten doen. Het is het begin van de periode waarin er een aanloop is naar de kerst. Dit zijn vaak geen lullige kortingen, maar echt mooie deals.

Bijna het hele assortiment doet mee met de kortingen bij Keukenloods. Ook de grote en bekende merken doen mee. Grote merken zoals Miele en AEG kijken nu al uit naar de Black Friday periode. Verder zien we ook merken als Siemens, SMEG, Zanussi, ATAG, Bosch, Whirlpool en nog veel meer. Geen lullige merken in de uitverkoop dus, maar serieuze speler!

Hopelijk zien we we je in de week van 27 november bij Keukenloods, tot dan!