Heeft u bouwproducten nodig zoals lichtkoepels, dakramen of deurluifels omdat u in een verbouwing zit of een eigen bouwbedrijf heeft? Dan kunt u het beste naar Bouw-handel.nl. Zij hebben kwalitatieve bouwproducten en bieden daarnaast ook nog eens de beste service!

Bouw-handel.nl

Wanneer u lichtkoepels,dakramen van Fakro, Ubbink,Velux, deurluifels van kunststof, aluminium en glas, vlizotrappen van hout of metaal, Isoduct rookkanalen of polyester bakken nodig heeft, bent u bij Bouw-handel.nl aan het juiste adres! Zij hebben een zeer ruim assortiment en zorgen voor zeer scherpe prijzen voor hun producten. Daarnaast bieden ze een service waarbij u bouwproducten zelf kunt samenstellen en dat u de bestelde producten snel geleverd krijgt. Ook kunt u telefonisch contact opnemen wanneer u vragen heeft.

Bouw-handel.nl is erg bekend in de omgeving waar de showroom gevestigd zit. Daarnaast zijn hun klanten ook erg tevreden en geven ze veel positieve recensies op het internet. Het bedrijf staat daardoor erg hoog aangeschreven!

Verschillende producten van Bouw-handel.nl

  • Lichtkoepels; Het lichtkoepel assortiment bestaat uit complete lichtkoepel sets met dakopstand en losse lichtkoepels zonder dakopstand. Deurluifels; Bouw-handel.nl levert uw voordeurluifel in de gewenste maat en uitvoering, eventueel met montage.
  • Rookkanalen; Zij leveren ISOduct rookkanalen, het veiligste rookkanaal op de markt dat niet hoeft te worden omkokerd door de unieke eigenschappen van de RVS elementen.
  • Vlizotrappen; U kunt bij hen iedere vlizotrap uit het uitgebreide assortiment van Fakro bestellen.
  • Dakramen; Zij leveren het volledige dakraam assortiment van FAKRO bestaande uit tuimeldakramen, tuimelramen met verhoogde tuimelas en uitzet-tuimeldakramen.