Een houten vloer in je interieur

Een houten vloer oogt natuurlijk gezellig en nostalgisch, maar het heeft ook een strak en modern uiterlijk. Er zijn verschillende soorten houten vloeren, dus wat moet u kiezen? Wij helpen u graag bij het maken van een keuze, zodat u kunt genieten van een nieuwe vloer.

Onderhoudsvriendelijk

Als u graag een houten vloer in uw interieur wilt, kunt u kiezen voor parket of laminaat. Laminaat bestaat voor een deel uit kunststof, waardoor het nauwelijks onderhoud nodig heeft. Laminaat is makkelijk te leggen en het is een lust een voor het oog. Parket daarentegen heeft veel onderhoud nodig. Zo zijn er verschillende voor- en nadelen die effect hebben op het gebruik van de vloer. Een aanvulling op de onderhoudsarme vloeren van laminaat en parket is de houtlook tegel. Deze tegels zijn gemakkelijk te onderhouden en hebben de look van een houten vloer. 

Een echte houten vloer

U kunt daarnaast ook kiezen voor een echte houten vloer. Niets is zo mooi als de authentieke details van een robuuste houten vloer. Een houten vloer kan in verschillende patronen worden gelegd, zodat de vloer altijd past in u interieur. Kies bijvoorbeeld voor de visgraat. Het geeft een ruimtelijk effect aan een ruimte en het geeft een authentieke sfeer.

De webshop van vloeremantegels.nl

Bent u op zoek naar een ruim assortiment tegels, zodat u eerst een collectie kan bekijken voordat u een keuze moet maken? Bekijk dan eens het assortiment van vloeremantegels.nl. Deze webshop heeft een uitgebreid assortiment, met verschillende vloertegels. De voordelen van vloerenmantegels.nl is dat u altijd persoonlijk wordt benaderd, de vloer wordt vakkundig gelegd, u profiteert van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding en u hoeft zich nergens meer zorgen om te maken. U heeft altijd één aanspreekpunt, waarmee we alles regelen. U hoeft niks zelf te regelen, wij verzorgen het traject voor u door u te helpen en te adviseren bij uw keuze. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de webshop.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*