salontafel kopen

Je wilt een nieuwe look aan je interieur geven zonder al te veel geld daarvoor uit te moeten geven. Dan is een nieuw tafeltje een mooie uitkomst. Maar, ga je dan voor een salontafel of bijzettafel. Vaak worden deze twee begrippen door elkaar gebruikt, waardoor het voor de consument erg verwarrend om te vinden wat ze echt zoeken. Een salontafel is een meubelstuk dat een centrale plaats neemt in de woonkamer. Een salontafel ontleent haar naam dan ook aan het franse woord salon, wat woonkamer betekent. Een bijzettafel is een meubelstuk dat bij een bank of stoel geplaatst wordt. Het kenmerkt zich doordat het een mobiel meubelstuk is. Een bijzettafel kan dus wel gebruikt worden als salontafel, maar een salontafel kan vaak niet gebruikt worden als bijzettafel. Voor welke tafel je ook gaat, in dit artikel helpen we je op weg een nieuwe bijzettafel kopen, of wordt het toch een salontafel kopen?

Een nieuwe bijzettafel of salontafel vinden

Voordat je begint aan je zoektocht is het belangrijk om over bepaalde zaken al na te denken. Een daarvan is de vorm. Wil je bijvoorbeeld een ronde tafel, vierkante tafel, rechthoekige tafel, achthoekige tafel of een tafel met een natuurlijke vorm, dan kan dat allemaal. Vervolgens is het goed om te bepalen van welk materiaal jouw tafel gemaakt moet zijn. Wordt het een robuuste houten tafel, of eentje van metaal? Wellicht met een glazen blad erin? Dan nog de kleur. Een houten tafel heeft een beperkte keuze in kleuren, maar ga je voor een tafel van metaal dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Bekijk je huidige interieur goed en ga na welke kleur hier het beste bij zou passen. 

Een nieuwe bijzettafel of salontafel kopen

Zie jij door alle poten de tafel niet meer? Ga dan eens langs bij de Bommel Meubelen. Hier vind je een ruim assortiment bijzettafels en salontafels. Je vindt dus altijd een tafel die perfect bij jou past. De deskundige interieuradviseurs die in de winkels aanwezig zijn helpen je hier graag bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *