Ga helemaal los met springen

Trampolines

Wanneer je echt helemaal los wilt gaan met springen zijn trampolines daar ideaal voor, het maakt niet uit of je even gewoon wilt springen of de mooiste figuren wilt maken. De verschillende trampolines zijn voor iedereen geschikt, of je gewoon even de spanning uit je lichaam wilt springen of echte figuren wilt maken. Welke skills je ook hebt, je vindt bij 12springtrampolines.nl altijd een geschikt model waar je op los kunt gaan. Om zowel neer te zetten als in te graven in de tuin.

Trampolines

Veilig voor kinderen

Jong en oud kunnen veilig springen op de trampolines, omdat er bij verschillende modellen gebruik wordt gemaakt van een veiligheidsnet om springdoek heen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je kind in de tuin even lekker gaat springen, het is bijna onmogelijk om naast de trampoline terecht te komen. Zeker wanneer er twee kinderen lekker aan het spelen en springen zijn is dit een geruststellend idee, maar ook voor volwassenen kan het een extra veiligheid zijn.

Modellen voor freerunning

Doe je aan freerunning dan weet je hoe belangrijk trampolines zijn in dit parcour, het is de bedoeling om je zo snel mogelijk te verplaatsen. Doormiddel van gymnastische technieken zoals salto’s en flips verplaats je jezelf over de obstakels heen. Een trampoline kan niet ontbreken hier, door mooie sprongen te maken kom je een eind verder in het parcours. Hierbij moet je wel een goede trampoline hebben, om de lichaamsbeheersing volledig onder controle te hebben. Voor deze sport zijn er een aantal modellen geselecteerd.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*