Gemakkelijk een OFYR kopen

OFYR kopen

Tegenwoordig is het ontzettend populair om te barbecueën, zeker in Nederland. Nederlanders staat erom bekend dat zij veel barbecueën op kolen. Daarnaast zijn er ook veel mensen die liever op gas barbecue. Naast deze twee mogelijkheden, wordt het tegenwoordig steeds populairder om gebruik te maken van de OFYR bbq. Je kunt een OFYR kopen Kamado Express. 

OFYR kopen

Wat is een OFYR bbq?

De kans is groot dat je al wel eens van de term OFYR gehoord hebt. Echter kan het zo zijn dat je niet exact weet wat deze term nou eigenlijk inhoudt. Als je gebruik maakt van een OFYR bbq kook je op een bakplaat. Deze bakplaat wordt verwarmd door middel van een vuurschaal. Deze grill techniek wordt ook wel à la plancha genoemd. Het voordeel van deze techniek is dat je het met veel verschillende mensen tegelijk kunt doen. Als je voor de variant met een diameter van 100 centimeter gaat, kun je ongeveer met 50 mensen tegelijk barbecuen. Daarentegen kun je natuurlijk ook altijd voor de kleine variant met een diameter van 85 centimeter gaan. 

OFYR kopen

Accessoires van OFYR kopen

Ben je van plan om binnenkort een OFYR bbq te kopen, of het heb je op dit moment al een OFYR bbq? Dan is het verstandig om eens te kijken naar welke accessoires je goed kunt gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een spatel. Door middel van deze spatel is het gemakkelijk om de vleeswaren en groenten om te draaien. Daarnaast kun je eens kijken of je het prettig vindt om gebruik te maken van een deksel. Dankzij deze deksel blijft al het voedsel op de juiste temperatuur.