industrieel interieur

Veel mensen kiezen voor een industrieel interieur vanwege de unieke combinatie van kleuren en materialen. Een industrieel interieur zorgt voor een stoere en tegelijkertijd moderne uitstraling van jouw woning. De meest gebruikte kleuren in dit interieur zijn zwart, bruin en grijs. De natuurstenen vloer past dan ook perfect thuis in een industrieel interieur. 

Leisteen vloertegels in industrieel interieur

De industriële inrichting kan wat kil overkomen in combinatie met een authentieke industriële vloer. De meubels hebben dan eenzelfde uitstraling als de vloer, waardoor er weinig warmte te bekennen is. Met een natuurstenen vloer zorg je voor een goede balans in jouw interieur. Leisteen vloertegels zijn stoer en hebben prachtige kleurschakeringen. Deze lijken op de kleuren van geoxideerd koper, waardoor de vloer zowel groenige tinten als koperkleuren hebben, afgewisseld met grijs als basiskleur. Deze vloer komt uitstekend tot zijn recht in combinatie met stoere industriële meubels. Met het juiste vloerkleed op de vloer maak je het helemaal af.

Industrieel interieur met granito vloer

De granito vloer is een van de meest geliefde vloeren van natuursteen. Deze vloer gaat een leven lang mee. Is de vloer dof geworden of zitten er beschadigingen in? Met een natuursteen renovatie kan dit verholpen worden. Een granieten vloer is doordat deze tegen een stootje kan erg duurzaam. Je hebt de keuze uit alle kleuren die je maar wenst, met of zonder een legpatroon. Ook kun je de granieten vloer door laten lopen zodat er geen kieren of naden zijn. Hierdoor past de strakke vloer erg mooi in een industrieel interieur. 

Vloer van kalksteen

Kalksteen is verkrijgbaar in allerlei kleurvariaties. Zuivere kalksteen is lichtgrijs of wit, maar een vloer van kalksteen kan ook crème, rood, bruin, geel, grijs of zwart zijn. Het uiterlijk kan verschillen van zeer onregelmatig tot regelmatig, dit is afhankelijk van de kalksteensoort. Doordat er zoveel variaties zijn, is er altijd een kalksteenvloer te vinden die mooi past bij de rest van je industriële interieur. Deze vloer tref je ook veel aan in moderne interieurs en landelijke interieurstijlen.

Industrieel interieur met basaltvloer

Basalt is zowel geschikt voor binnen als buiten. Je kunt deze vloer dus mooi terug laten komen in het terras, waardoor je buiten en binnen met elkaar verbindt. De steen is minder gevoelig voor verkleuring dan andere natuursteensoorten als je deze buiten gebruikt. Basalt is vaak zwart of grijs van kleur en wordt daarom veel gekozen als vloer in een industrieel, modern of minimalistisch interieur. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *