Je huis verkopen doe je zo!

Wil je je huis gaan verkopen, maar weet je niet zo goed hoe je dit moet aanvliegen? We vertellen je in deze blog welke stappen je kunt nemen om dit makkelijk voor jezelf te maken. Lees dus vooral verder want we duiken er direct in!

Zoek een goede makelaar

Je moet het belang van een goede makelaar niet onderschatten. Hij of zij weet precies hoe de markt er voor jouw huis uitziet, kan je helpen met de vraagprijs, je huis te koop zetten en alle proces stappen die daarna nog volgen. Zo kun je leunen op de kennis en kunde van de makelaar. Het is extra fijn wanneer je veel uit handen kunt geven aan de makelaar. Zo wordt de verkoop voor jou persoonlijk een makkie, omdat de makelaar al het zware werk voor je doet. Hier staat natuurlijk een prijs tegenover, maar die is het meestal waard!

Kekke kiekjes

Zorg daarnaast voor goede foto’s van je huis. Dit is hetgeen waar potentiële kopers op websites vaak als eerste naar kijken. Wanneer de foto’s hen niet bevallen zullen ze ook niet zo snel contact opnemen voor een bezichtiging bijvoorbeeld. Laat de foto’s daarom maken door een professionele fotograaf, idealiter een fotograaf die regelmatig interieurfoto’s maakt. Zo wordt jouw huis perfect gepresenteerd!

Houd vooral je hoofd koel!

De laatste en belangrijkste tip die we je willen geven is dat je je hoofd koel moet houden wanneer je kiest voor je huis verkopen! Komt er iemand kijken? Bereid je dan rustig voor op de bezichtiging en zorg dat jouw huis er neutraal maar aangenaam uitziet. Op die manier kunnen kijkers het beste beoordelen of jouw huis is wat zij zoeken. Van daaruit kun je er eigenlijk niet veel meer in betekenen. Smaken en wensen verschillen nu eenmaal, maar de juiste koper komt vast snel voorbij. Succes!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*