muurstickers

Heb je een foto van jezelf met je partner, of misschien wel je huisdier die je op de muur wilt hebben? Met muurstickers van plakhetzelf.nl is dit mogelijk, de sticker is vervaardigt van plaktextiel in de vorm van een echte polaroid foto. Maak in de online ontwerper je eigen foto, je kunt er eventueel nog een leuke tekst bijvoegen om de muurdecoratie compleet te maken. De sticker is zeer eenvoudig aan te brengen, en zonder luchtbellen of strepen. 

muurstickers

Stickers voor de kinderkamer

Natuurlijk kun je in de kinderkamer niet zonder een leuke muursticker op de muur, vaak zijn het gesneden stickers die je op een vlakke ondergrond aan kunt brengen. Met de muurstickers kun je zelf de indeling bepalen hoe je de sticker aanbrengt, losse letters kun je creatief aanbrengen naar eigen inzicht. Vaak worden de naam van het kind, of een leuke tekst op de muur van de kamer aangebracht. De stickers kunnen binnen en buiten worden aangebracht op verschillende ondergronden.

Ontwerp je eigen sticker

Wat voor soort sticker je ook wilt ontwerpen, in de webshop van plakhetzelf.nl kun je met de online ontwerper elke soort sticker zelf ontwerpen. Van muurstickers tot statische stickers, in leuke kleuren en modellen zoals je dat zelf wenst. Heb je speciale wensen betreft een sticker, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met het bedrijf, om de mogelijkheden te bespreken. Al 40 jaar verzorgen zij verschillende reclame voor gevels en borden voor binnen en buiten, voor zowel particulieren als bedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *