Jouw vloerkleed als nieuw door een professionele tapijtreiniger

Je wilt natuurlijk dat jouw altijd lekker schoon is en er altijd mooi uit ziet. Je vloerkleed is dan een groot deel van wat je ziet. Dit kan vaak lastige zijn om schoon te maken. Helemaal met een wit tapijt als er rode wijn vlekken op zitten. Dit kan zo weer opgelost zijn!

Hoe gaan ze te werk


Voordat je er een gaat inhuren moet je wel weten wat ze allemaal gaan doen en wat de voordelen zijn van jouw vloerkleed laten reinigen. Het laat er ten eerste dus al mooier uit zien een geeft jouw woonkamer een strakkere look. Dit kan ene groot effect hebben over hoe jij in je huis voelt. Naast alleen hoe het eruit ziet. Zorgt er ook nog is voor dat jij langer kan doen met een tapijt. Blijft het lange mooi, dan kan het langer blijven liggen. Maar een heel groot factor is hygiëne. Vaak komen er kruimels van voedselresten er in terecht, of andere dingen die mensen mee kunnen nemen van onder hun schoen als ze net buiten zijn geweest. Dit kan een hoop bacteriën met zich mee brengen. Mocht je huisdieren hebben kan dit gevaarlijk zijn voor ze en ze mogelijk ziek maken. Met het feit dat je hond of kat het vloerkleed ook vies maakt.
Een ander punt is dat het ook vies is voor je kindje die er over heen kruipt. En kinderen ontdekken de wereld vaak met hun mond. Als ze iets van de grond pakken en dat in hun mond stoppen, krijgen ze veel bacteriën binnen. Dat wil je natuurlijk voorkomen.

Al die bacteriën, etensresten en vlekken dan drinken kunnen er ook nog is voor zorgen dat het gaat stinken. Het proberen weg te halen met luchtverfrisser is een middel wat maar kort werkt en niet effectief is aangezien je er alleen een andere geur over heen spuit. 

Dus een je vloerbedekking reinigen is dan de perfecte oplossing. Met speciale soort stofzuigers die met water circulatie werken en schoonmaakstoffen worden ze vlekken zo eruit gehaald. Ook wordt tijdens het vloedkleed reinigen de kleine kruimels uit de stof gehaald. Zo gaat de oorzaak van de vieze geur weg en het krijgt een nieuwe frisse geur vanwege de sop die er door heen wordt gewassen als het ware.

Niet alleen je tapijt heeft dit. Ook je bankstel reinigen is op zijn tijd nodig. Je zit hier op elke dag en dan wil je natuurlijk niet dat je kleren hier vies door worden. Laat dit meteen meenemen voor een super schoon huis!

Tarieven

Wat kost zo’n reiniging nou? En is het niet goedkoper om het zelf te doen? Vaak is het laten doen voordeliger aangezien je niet een hele tapijt reiniger hoeft te kopen en alle schoonmaakmiddelen die er in zitten. Dit wordt allemaal in de prijs al mee genomen.
Het verschilt per aanbieder wat het kost. Maar er wordt meestal gerekend per vierkante meter en een voordelige prijs zal dan rond de 5 euro kosten.