Koelkast leasen? 4 voordelen voor studenten

koelkast huren

Een koelkast is een onmisbaar apparaat in huis. Wist je dat het ook mogelijk is om een koelkast te leasen? Dit is ideaal wanneer je een woning deelt met huisgenoten of in een studentenhuis woont. Zo is de koelkast niet in het bezit van iemand, maar kan iedereen hier wel van profiteren.

Voordeel #1 – klein bedrag per maand

Je kan met lease een grote aanschaf doen voor een klein bedrag per maand. Waar je voor een koelkast al gauw 600 euro in één keer betaald, kan je met lease al vanaf 14 euro per maand een koelkast leasen. Heb je 3 huisgenoten? Dan is dit nog maar 4,60 euro per maand. Geen geld toch? Ook komen hier geen onverwachte kosten bij zoals bijvoorbeeld borg. Een leasecontract staat op naam van een hoofdhuurder. Wanneer deze persoon weggaat is dit geen probleem, een overeenkomst kan je makkelijk laten overnemen door iemand anders.

koelkast

Voordeel #2 – service inbegrepen

Nog een groot voordeel van lease is de complete service. Zo worden apparaten die kapot gaan of niet meer goed functioneren gratis gerepareerd. Je krijgt dus nooit met onverwachte kosten te maken. Ook krijg je een vervangend apparaat mocht dit nodig zijn. Je hoeft dus nergens meer aan te denken bij het leasen van een koelkast.

Voordeel #3 – nieuwste apparaten

Daarnaast heb je met lease altijd de nieuwste apparaten in huis, van A-merken. Een nieuwe koelkast heeft veel voordelen ten opzichte van een ouder model. Zo zijn ze een stuk zuiniger (wat aanzienlijk scheelt in de energierekening), is het een betere keuze voor het milieu en produceren ze een stuk minder geluid.

koelkast huren

Voordeel #4 – gemak!

Tot slot het laatste voordeel van koelkast lease: een stukje gemak! Bij lease wordt alles voor je geregeld. Denk aan de bezorging en installatie, het ophalen van een eventueel oud apparaat, gratis verhuisservice en een duidelijke leaseperiode zonder verrassingen.