opblaasbare jacuzzi

De temperatuur kan gedurende de Nederlandse zomer behoorlijk oplopen. Als het warm is buiten, is het wel zo prettig als je je kunt verfrissen met een jacuzzi. We zullen zien hoe dat komt. Een jacuzzi kan een vaste zijn, maar ook een opblaasbare. Die laatste kan je opbergen en neemt dan geen ruimte in de tuin in. Je zou hem dan ook kunnen meenemen, bijvoorbeeld naar een vakantiehuisje of camping. Alvorens we nader ingaan op de opblaasbare jacuzzi, leggen we voor de volledigheid uit wat een jacuzzi is.

opblaasbare jacuzzi

Wat is een jacuzzi

Een jacuzzi, ook wel bubbelbad genoemd, is een soort tobbe met warm water en een pomp die bubbels in het water maakt. Een jacuzzi is bedoeld om er een tijdje in te verblijven. Daarom is de temperatuur anders dan van een zwembad. Je kunt er met andere mensen gezellig enige tijd in borrelen en snacken. De bubbels hebben een masserende uitwerking op je lichaam en helpen je om te ontspannen. In de zomer zou de watertemperatuur 37 graden Celsius kunnen zijn, wat de lichaamstemperatuur is. Als je dan uit de jacuzzi stapt, voelt dat als een verfrissing! Als je maar kort in het water wilt verblijven, dan is een lagere temperatuur ook prima natuurlijk.

Opblaasbare jacuzzi

Wat zijn aspecten waar je met een opblaasbaar bubbelbad op zou moeten letten. Ze hebben met name te maken met het gebruikte materiaal.

  • Een opblaasbaar bubbelbad zal doorgaans minder goed geïsoleerd zijn en zal het daarom meer tijd nemen om het water op te warmen.
  • Mocht je een opblaasbaar bubbelbad ook in de winter willen gebruiken, kan dat wel.
  • Hoe gemakkelijk is het om reparaties uit te voeren.
  • Op welke ondergrond kan het bubbelbad staan.
  • Hoe maak je het bubbelbad schoon. Welk reinigingsmiddel kan worden gebruikt
  • Hoe lang duurt het om het bubbelbad op te pompen. Samen met de opwarming, bepaalt deze tijd hoe lang het duurt voordat het bubbelbad gebruiksklaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *