terrasoverkapping

Wil je een terrasoverkapping in je tuin laten plaatsen dan verwacht je kwaliteit, een lange levensduur waarvan je optimaal kan genieten zowel in de zomer als de winter. De prachtige aluminium systemen om een overkapping mee te realiseren van Verasol staan voor kwaliteit, een lange levensduur en uitstekend comfort in je tuin. Op maat gemaakt en voor iedere tuin geschikt, niet zomaar een dak over je terras heen. Maar een veranda die waarde toevoegt aan je tuin en en je woning.

Diverse opties

Niet meer afhankelijk van het weer

Ben je een echte tuinliefhebber en wil je genieten van de verschillende jaargetijden in de tuin? Met een terrasoverkapping kun je altijd buiten zitten, een bui regen weerhoud je er niet van toch te genieten van de frisse lucht. Voor de winter is het zelfs mogelijk om je overkapping uit te rusten met schuifpuien om ervoor te zorgen dat je dan ook droog zit. Hang verwarming op en je kunt echt hartje winter nog genieten van je tuin, met Verasol ga je pas echt optimaal genieten.

Buiten genieten

Systemen zijn van hoge kwaliteit

De systemen waarmee een terrasoverkapping van gemaakt worden zijn van hoge kwaliteit. Alles loopt soepel zoals het moet lopen, is je veranda uitgerust met schuifwanden lopen deze zeer soepel over de rails heen. Bij de ultramoderne Highline Cube heb je zelfs zicht op je tuin zonder staanders die in de weg staan. Ervaar ook het ultieme tuingevoel met Verasol en begin vandaag nog met genieten door contact op te nemen voor een vrijblijvende afspraak.