Laat uw foto eens op hout bedrukken

Bestdeco

U heeft ze vast al eens ergens zien hangen, een Foto op hout. Deze soort wanddecoratie heeft een rustige en stoere uitstraling. Wanneer u denkt dat de kwaliteit van het beeld minder mooi is op hout heeft het mis. Wij vertellen graag over de mogelijkheden die u heeft wanneer u uw foto op hout laat bedrukken. Maakt u alvast een mooi plaatsje vrij aan de wand?

Geschikt hout als wanddecoratie

Niet iedere soort hout leent zich om een foto op te laten drukken. Wanneer u niet het goede hout gebruikt, kunnen kleuren anders overkomen dan op de foto. Ook kan het soort hout van invloed zijn op de kwaliteit en de levensduur van de wanddecoratie. De soorten hout die u het best kunt bestellen zijn berk, vurenhout of ayous. Berk is een van de voordeligste houtsoorten. Dit hout kenmerkt zich door een lichte, maar sterke houtstructuur. Vurenhout oogt erg authentiek door de nerven en noesten die erin blijven zitten. Ayous is daarentegen glad en bevat vrijwel geen noesten en vlammen. Ook kunt u ervoor kiezen om uw foto op steigerhout te laten afdrukken. Dit geeft een ruigere en stoere uitstraling. Zo kiest u met het soort hout al direct de look die u voor ogen heeft.

Bestdeco

Waar kunt u het best bestellen?

U heeft met zorg die prachtige foto uitgezocht en u weet al precies waar hij moet komen te hangen. Dan is het wel zo prettig als de kwaliteit van de afdruk professioneel en hoogwaardig is. De kwaliteit van de afdruk is niet alleen afhankelijk van de houtsoort waarop u uw foto laat drukken. Ook de leverancier is van invloed op het eindresultaat. Kies daarom een producent die werkt met de modernste machines en de beste bedrukkingstechniek van vandaag de dag hanteert. Een voorbeeld hiervan is Bestdeco. Zij werken alleen volgens de laatste printtechnieken, zonder dat u dit terugziet in de prijs. Uw foto op hout wordt in Nederland geproduceerd en hangt vaak al binnen 48 uur bij u aan de muur.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*