Een regisseursstoel kopen doe je bij Kleurmeester!

Op je vrije dag of lekker in de avond bijkomen in jouw tuin of op het balkon, wie wil dat nu niet? Zelf hou ik er enorm van om na een lange werkdag te ontspannen in onze achtertuin. Lekker met een boek en een kopje koffie genieten van de warme zomeravonden! Maar waar doe je dat nou het best in? Zelf heb ik een aantal weken geleden een regisseursstoel gekocht. Je weet wel; zo eentje die ze altijd op filmsets gebruiken! Persoonlijk ben ik helemaal weg van dit model stoel en ik heb er dan ook gelijk twee gekocht. Een regisseursstoel zit ontzettend leuker, staat leuk in de tuin of op het balkon en draagt bij aan een fijne sfeer! De regisseursstoel heb ik gekocht bij mijn favoriete winkel Kleurmeester. Kleurmeester werkt met ontzettend veel vrolijke stoffen en soorten materiaal. Benieuwd wat voor modellen en producten ze allemaal verkopen? Lees gauw verder en ontdek hoe jij ook kunt genieten van de heerlijke zomeravonden! 

Een regisseursstoel met vrolijk motief

De regisseursstoelen van Kleurmeester (zie Kleurmeester.nl) zijn ontzettend vrolijk en verkrijgbaar in meerdere varianten. Zo kun je kiezen uit canvas katoen of outdoor acryl. Die van acryl maakt het geschikt om jouw regisseursstoel ook buiten te gebruiken! Een regenbuitje maakt in zo'n geval niet uit en ook de zon zal er niet voor zorgen dat de stof verkleurd. Ik heb gemerkt dat de producten bij Kleurmeester allemaal van erg goede kwaliteit zijn en dat de stoffen ontzettend mooi blijven! Zelf hou ik ontzettend van kleur en daarom is het natuurlijk belangrijk dat de kleur ervan mooi blijft. 

De regisseursstoelen die ik heb gekocht zijn verschillend van elkaar. Dat vind ik namelijk erg speels staan en daarnaast moet ik eerlijk toegeven dat ik niet kon kiezen welke ik nou mooier vond! Van bruin en wit gestreepte stoelen tot regisseursstoelen met blauw, geel en rood: alles is mogelijk! 

Mijn eigen ervaring

Persoonlijk vind ik het heel erg leuk dat de regisseursstoel van hout is gemaakt. Hierdoor creëer je een sfeervolle tuin en ook is de stoel hierdoor gemaakt van sterk materiaal. Zo gaat deze nog jaren mee! Daarnaast is deze houten stoel makkelijk opklapbaar wat weer handig is voor vakantie of een dagje strand. Ook wanneer je lekker naar de camping gaat is dit product van Kleurmeester een zeer geschikte keuze! Wat ik persoonlijk erg leuk vind is dat je eventueel ook meerdere stoffen kunt bestellen. Deze zijn heel makkelijk verwisselbaar en zo is het dus mogelijk om te spelen met verschillende kleuren en motieven. Bijvoorbeeld wanneer je bent uitgekeken op een kleur of wanneer de stof toch aan vervanging toe is. Ik hoop dat ik je net zo enthousiast heb gemaakt als dat ik ben en dat je zelf ook eens een kijkje neemt op de website van Kleurmeester!