Licht en droog in de tuin

serres van Metalura

Laat je een serre plaatsen van Metalura dan weet je zeker dat je altijd in de tuin kunt zitten, zomer en winter genieten van de frisse lucht. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, met vaste wanden of heb je liever wanden die je open en dicht kunt doen? Drie soorten serres waarbij je zelf kunt kiezen wat je mooi vindt, houdt je van strak en modern of meer van een klassiek model? Van comfort tot excellent, die perfect is afgewerkt en het neusje van de zalm is onder de tuinkamers.

serres van Metalura

Verlichting in de serre is mogelijk

De zomeravonden kun je in veel gevallen tot diep in de avond lekker in de serre zitten, het is bij Metalura mogelijk om ook verlichting in te bouwen in je serre. En dan bedoelen we niet opvallende felle verlichting, maar een mooie ledstrook die subtiele verlichting geeft. Verschillende glassoorten kun je ook gebruiken voor je tuinkamer, helder glas of mat glas waarbij je niet direct alles en iedereen ziet zitten buiten. Privacy is ook in een serre belangrijk.

Soorten tuinkamers bij Metalura

serres van Metalura

Verschillende soorten tuinkamers maken het mogelijk dat je altijd een exemplaar kunt kiezen die perfect bij je woning past. De Comfort uitvoering is ideaal als je een tussenwoning hebt met beperkte ruimte.Excellent is een verlenging van je woonkamer, fijn afgewerkt en snel op maat leverbaar in alle situaties. De naam De Luxe zegt het al, luxe afgewerkt met een sierlijst en ook verlichting is mogelijk om in te bouwen.Wil je echt een serre van een klasse apart dan is deze voor jouw tuin gemaakt.