mflor

Er is een merk dat langzaamaan de wereld van vloeren verovert. Een merk dat type vloeren maakt die jaren meegaan, betaalbaar zijn en allen een uniek design hebben. Dat merk? Mflor. Mflor vloeren zijn vaak gemaakt van PVC. Het gaat hier echter om het meest hoogwaardige PVC, dat het uiterlijk heeft van allerlei andere materialen. Want ook al is je vloer van kunststof, dat betekent nog niet dat je ook wil dat deze er zo uit ziet. PVC vloeren van het meest hoogwaardige materiaal zoals de vloeren van Mflor, lijken namelijk op hout, natuursteen of beton. PVC leent zich heel goed voor bewerking waardoor de beste fabrikanten ervoor kunnen zorgen dat het lijkt alsof je een houten vloer hebt, maar dan onder alle ongemakken van hout.

mflor

PVC onderhouden

Een vloer van Mflor is dus de ideale manier om lastige materialen zoals hout en beton in huis te halen, zonder daadwerkelijk deze materialen te moeten aanschaffen en onderhouden. Hout vraagt namelijk om veel onderhoud en wil je dus niet zomaar aanschaffen zonder dat je bereid bent er zoveel tijd in te stoppen. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om PV te leggen: veel goedkoper en makkelijker in onderhoud, en met hetzelfde uiterlijk.

Droog, nat en groot onderhoud

Het onderhouden van een Mflor vloer doe je in drie fases:

  • droog reinigen
  • nat reinigen
  • groot onderhoud toepassen

Droog reinigen betekent stofzuigen of vegen. Dit doe je het beste om de dag, maar tenminste eens per week. Zo zorg je ervoor dat het meest oppervlakkige vuil en zand niet teveel in de vloer trekt. Een deurmat kan hier ook aan bijdragen. Reinigen met water doe je het beste eens per week, bijvoorbeeld met een swiffer of een zeem met water. Groot onderhoud hoeft zelden bij PVC dus dat voer je hooguit eens in de paar jaar uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *