Niet te onderscheiden van echt

Maxifleur

Waar voorheen kunstplanten direct herkenbaar waren zijn deze tegenwoordig niet van een echte plant te onderscheiden. De kleuren, de structuur van de bladeren en de bloemen zijn zo realistisch nagemaakt dat je denkt met een echte plant of bloem te maken te hebben. Maxifleur heeft een ruim assortiment bloemen en planten die net echt zijn, op het eerste oog geloof je niet dat je een kunstplant voor je hebt. Planten voor binnen en buiten, dus ook voor de tuin.

Maxifleur

Prachtige bloeiende planten

Koop je een echte plant met bloemen dan heb je altijd een moment dat deze in bloei staat, je hoopt hiervan lang te genieten. Helaas is dit van korte duur, maar met een kunstplant van Maxifleur geniet je altijd van een bloeiende plant. De planten zijn zo realistisch gemaakt dat je niet ziet dat je een kunstplant hebt die in de bloei staat. Grote of kleine planten van kunststof, ze zijn allemaal gemaakt van de beste kwaliteit zodat je niet twijfelt of de plant wel echt is. Tips van klanten hebben we meegenomen in onze exemplaren om nog betere kwaliteit te kunnen maken.

Beperkt onderhoud

Maxifleur

Iedereen die planten en bloemen in huis heeft herkent het wel, je vergeet ze wel eens water te geven. na een paar dagen hangen de bloemen of de planten krijgen bruine bladeren. Met de prachtige planten van Maxifleur heb je hier geen last meer van, water geven is niet nodig. Het enige onderhoud is het verwijderen van stof op de blaadjes, met een speciale doek kun je dit doen. Zonder de bladeren te beschadigen heb je altijd een schitterende plant die niet van echt te onderscheiden is.