Olijfboom bestellen

Lees hier alles over een olijfboom bestellen bij Tropic trees. Voor enkele tientjes kun je al in bezit komen van een olijfboompje. Er zijn ook exclusievere exemplaren, de prijs daarvan loopt in de honderden euro’s, maar dat is nog steeds een scherpe prijs. Tropic trees is importeur van exotische bomen en planten, dit scheelt tussenhandel, en dat houdt de prijzen laag. Het systeem van groothandel die levert aan de detailhandel heeft altijd een prijsopdrijvend effect, en dat is bij Tropic trees niet het geval. Het staat je vrij om een prijsvergelijk te doen, maar je zal zelf zien, voor olijfboom bestellen ben je bij Tropic trees het goedkoopste uit.

Tropic trees heeft meer tegen een scherpe prijs

Naast een olijfboom bestellen kun je bij Tropic trees voor meer exotische boompjes en planten terecht. Bovenaan de internetsite staat de navigatie, daar kun je selecteren om het totale assortiment zien. Je kan dan aanklikken, een olijf, of palm, of citrus. Helemaal rechts staat nog overige en kamerplanten. Alle aangeboden boompjes en planten hebben die scherpe prijs door eigen import, en zijn gezond. Als een boompje of plant een ziekte onder de leden heeft dan wordt het niet ingekocht en daardoor niet geïmporteerd. Het zijn van die garanties die je bij Tropic trees krijgt.

Van die exotische boompjes en planten maken een tuin bijzonder

Of het nu gaat om een palm- citrus- vijgen- druiven- of olijfboom bestellen en in de tuin plaatsen maakt in principe niet uit, een exotische boom maakt altijd de tuin bijzonder. Veel tuinen zien er erg standaard uit en dat geldt vooral voor bedrijfstuintjes. Het is begrijpelijk, een hovenier moet in een bedrijfstuin niet teveel uren maken, want dat is duur, maar om dan altijd te kiezen voor ligusterachtige struiken maakt het saai. Aangezien veel exotische boompjes en planten winterhard zijn en ook weinig onderhoud vragen, is het nu de kans om variatie aan te brengen. Tuinen hoeven niet hetzelfde te zijn.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*