kindercamping oostenrijk

Als je als jong gezin zijnde eens naar het buitenland op vakantie wilt, dan zijn er tal van zaken waar je rekening mee zult moeten houden. Met jonge kinderen op vakantie gaan is mooi, maar niet altijd eenvoudig. Je zult je extra in moeten spannen om het de kinderen naar de zin te maken. Een kindercamping in Oostenrijk zou wat dat betreft een ideale verblijfplaats zijn. Op een dergelijke camping kunnen kinderen zichzelf in ieder geval uitstekend vermaken. Als ze onder de pannen zijn en daarmee even niet van jou afhankelijk zijn, dan kun je er zelf ondertussen op uit om al het moois dat Oostenrijk biedt te ontdekken. Welke steden en regio’s van Oostenrijk in het bijzonder aan te raden zijn om te bezoeken? Hieronder noemen we er een aantal voor je.

kindercamping oostenrijk

Welke steden en gebieden in Oostenrijk zijn zeker de moeite waard?

Oostenrijk is een land dat enorm veel te bieden heeft voor de vakantieganger. Stijlvolle steden en prachtige natuurgebieden wisselen elkaar op een indrukwekkende manieren af. De volgende plekken zijn voorbeelden van de mooiste plekken om te verblijven of te bezoeken?

  • De hoofdstad van het land: Wenen. Dit is een stad waar je je urenlang kunt vergapen aan paleizen, kathedralen, kerken, operahuizen en museums. Er hangt een sfeer van klasse in deze stad.
  • De stad Salzburg. Hier hangt een beetje dezelfde sfeer als in Wenen. Ook hier zijn er vele fraaie bouwwerken te bezichtigen. Bijkomend voordeel is dat deze stad prachtig tegen bergwand aan ligt.
  • Stiermarken. Dit in het zuidoosten van Oostenrijk gelegen gebied staat bekend om z’n afwisseling tussen groene, glooiende landschappen en ruwe berggebieden.
  • Tirol: een regio waarin onder meer watervallen, bosrijke valleien, lieflijke meren en charmante dorpen te zien zijn. Hier beleef je volgens velen het ware Oostenrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *