Raamfolie: bijzonder nuttig voor een betere kantooruitstraling

Raamfolie bestellen bij Kei-gaaf.nl

In bedrijfspanden wordt tegenwoordig steeds vaker gebruik gemaakt van glaswanden om verschillende ruimtes van elkaar af te scheiden. Vooral in kantoren zie je dit veelvuldig. Het grote voordeel van glaswanden boven ‘echte’ muren is natuurlijk de open en lichte uitstraling die hiervan het gevolg is. Wel kan het zijn dat het dan bij vlagen een beetje te open wordt. Raamfolie bestellen bij Kei-gaaf.nl is wat je kunt doen om dit probleem te tackelen.

Raamfolie bestellen bij Kei-gaaf.nl

Geef vergaderruimtes en stille werkruimtes vorm

Als je besluit met raamfolie aan de slag te gaan in je kantoor, dan doe je dit mogelijk om bepaalde werkruimtes toch enigszins af te sluiten van het geheel. In deze ruimte kan iemand dan beter en ongestoord werken, zonder al te veel afgeleid te worden. Naast deze stiltewerkruimtes kun je er ook voor kiezen een vergaderruimte om deze manier af te sluiten. Tijdens een vergadering of bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek is het immers ook ongewenst om te veel afleiding te hebben. 

Werk aan je naamsbekendheid

Met raamfolie kun je ook aan de naamsbekendheid van je bedrijf werken. Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om promotionele raamfolie aan te brengen aan de buitenramen van je bedrijfspand. Voorbijgangers zien dit vervolgens en slaan dit bewust of onbewust op. Dit komt uiteindelijk zeker het niveau van je naamsbekendheid in de omgeving ten goede. Op den duur leidt dit maar al te vaak tot aanwas van nieuwe klanten.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*