Er zijn verschillende Ir panelen waar jij uit kan kiezen die geinstalleerd kunnen worden bij jou thuis. Zo kan je kiezen uit Nano infrarood panelen en bijvoorbeeld infrarood panelen van wit glas. Maar je hebt er nog veel meer. Wij zetten de verschillende infra rood panelen voor jou op een rijtje. 

 

Welke verschillende infrarood panelen zijn er allemaal?

Je hebt verschillende soorten infrarood panelen. Hierbij heb je de keuze uit bijvoorbeeld het soort materiaal waarvan de infrarood paneel is gemaakt, hoeveel vermogen het paneel heeft, wat voor montage er bij de paneel hoort, kenmerken en of de paneel geschikt is voor in de badkamer.

 

het vermogen van het paneel

Je hebt verschillende panelen waar jij uit kan kiezen. Zo kan je de keuze baseren waar je het paneel op kiest baseren op het vermogen die gekoppeld is aan het paneel. Denk hieraan het vermogen. Zo heb je panelen met een vermogen kleiner dan 300 watt. Maar ook panelen die in de volgende watt vermogens beschikbaar zijn: 300 tot en met 399, 400 tot en met 499, 500 tot en met 599, 600 tot en met 699, 700 tot en met 799, 800 tot en met 899, 900 tot en met 999 en uiteindelijk 1000 tot en met 1199 watt.

 

Kenmerken en montage manier van het paneel

Buiten het vermogen, kan je ook kijken naar bepaalde kenmerken. Hierbij wordt gedacht aan een paneel met kader. Of juist het materiaal waar het paneel van gemaakt is. Denk hierbij aan bijvoorbeeld glas, spiegel, een glad oppervlak, een oppervlak met structuur, een bepaalde kleur of juist een paneel met print. Uit hier kan een keuze gemaakt worden.

Buiten een kenmerk, kan jij ook kijken naar de manier hoe het paneel gemonteerd kan worden. Hierbij zijn er drie soorten manieren montage beschikbaar waar jij jouw infrarood paneel op kan selecteren. De verschillende montages waar uit gekozen kan worden is een wandmontage, een systeemplafond montage en ook een plafondmontage. 

 

Als laatste de ruimte waar het paneel komt

Je hebt natuurlijk een ruimte in gedachten waar jij het paneel wilt hebben hangen. Het is daarbij wel belangrijk dat je zeker weet of het paneel daar wel kan hangen. Nou is het met elke ruimte mogelijk om een paneel op te hangen. De enige ruimte waar je rekening mee moet houden is de badkamer. Vooral omdat deze ruimte vochtig is. Ook hierop kan je de panelen vergelijken en bekijken of zij geschikt zijn om in de badkamer gehangen te worden. Wel zo belangrijk natuurlijk om te weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *