kunstgras prijs

Of je nu kunstgras aan laat leggen, of je legt het helemaal zelf. De kunstgras prijs is altijd een aantrekkelijke prijs als je ziet wat het resultaat is. Door de professionele aanleg van de tuin, ben je er verzekerd van dat je jaren geniet van je tuin. Groot voordeel is overigens dat je weinig tot geen onderhoud meer hoeft te plegen, maar je wel zomer en winter kunt genieten van een prachtige tuin. Laat je de tuin aanleggen, dan heb je op de werkzaamheden die zijn gedaan garantie. 

kunstgras prijs

Kies het pakket wat je wenst

De kunstgras prijs heb je voor een deel zelf in de hand, bij grasengroenkunstgras.be kun je namelijk kiezen tussen een aantal pakketten. Kies je bijvoorbeeld voor het duurste pakket, dan worden alle werkzaamheden uitgevoerd door Gras en Groen. Bij het basispakket zorg je er zelf voor dat enkele werkzaamheden gedaan worden, het bedrijf doet de overige werkzaamheden. Bij het voordeligste pakket zorg je er zelf voor dat de meeste werkzaamheden worden verricht, grasengroen doet alleen de afwerking van je gazon.

Ruime keus aan grassoorten

Natuurlijk bepaald de kunstgras prijs ook het soort gras wat je kiest, hoe duurder de prijs van je gras is hoe meer de totale kosten worden. Maar gelukkig heeft het bedrijf voor elk budget wel een soort gras wat daarbinnen past, op deze manier bepaal je helemaal zelf wat de totale kosten zijn voor je tuin. Wat je ook kiest, of welk pakket je ook neemt je tuin zal er na afloop als een plaatje bij liggen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *