Als je twijfelt of je een nieuwe eettafel moet kopen, dan ben je niet de enige. Het is vaak een moeilijke beslissing. We doen liever zo lang mogelijk met onze meubels en het is altijd zo’n gedoe om een nieuwe aan te schaffen. Het is ook vaak een dure aankoop dus dat doen we niet zomaar. Ik zal hieronder gaan bespreken wanneer je deze knoop maar beter wel kan doorhakken. Als je er dan voor wilt gaan, kijk dan eens op MisterTafel voor inspiratie en accurate prijzen. Dan weet je gelijk waar je aan toe bent.

Overwegen

Als je tafel vies is geworden, of beschadigd, kun je overwegen om een nieuwe eettafel te kopen. Natuurlijk ben je gehecht aan je tafel. Vaak heb je er heel veel mooie herinneringen aan. Denk er eens aan om een stuk af te zagen en daar iets van te maken, wat je wel kan bewaren. Of maak een mooie foto samen aan de tafel en hang die op. Zo bewaar je de herinnering maar gooi je het meubel toch weg. Zo’n keuze is niet makkelijk en maak hem dan ook niet zomaar impulsief.

Nieuwe tafel

Als je tafel wiebelt of je krassen en vlekken er niet meer uitkrijgt, en het stoort je elke dag, is het tijd voor een nieuwe tafel. Ga je een eettafel kopen? Dan is nu een goed moment. Je kan bijvoorbeeld een visgraattafel kopen. Dat klinkt misschien een beetje raar, maar het heeft te maken met het patroon van het hout in de tafel. Dat lijkt namelijk heel erg op een vissengraat.

Dus wat voor tafel je ook koopt. Zorg dat je er honderd procent achter staat. Want die tafel gaat lang mee. En zoals je al hebt gemerkt, is het ook lastig om er weer afscheid van te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *