RVS maatwerk

Misschien verhuis je binnenkort, wil je je keuken gewoon een make-over geven of is je restaurant toe aan een nieuwe keuken. Een nieuwe keuken aanschaffen is soms nog wel eens lastig. Wat voor keuken kies je, welke materialen en in welke stijl? Er is een optie om voor een RVS keuken te kiezen. Twijfel jij als bedrijf óf als particulier nog over wat voor keuken je neemt? Dit zijn de mogelijkheden van een RVS keuken.

Wat is een RVS keuken?

RVS staat voor roestvrijstaal. Vooral in de horeca worden veel RVS keukens gebruikt. Dit komt omdat RVS keukens ontzettend makkelijk zijn schoon te maken en hierom erg hygiënisch zijn voor de horeca. Omdat er veel voordelen aan zitten, zie je het ook steeds meer in huishoudelijke keukens. Wil jij ook een RVS keuken? Wij geven je een paar goede voorbeelden wat hiervan de mogelijkheden zijn en wie weet kies jij voor een RVS keuken.

1)     Het is hygiënisch

Zoals we al lieten weten zijn RVS keukens erg makkelijk schoon te houden en zijn ze hierom hygiënisch. Vuil hecht zich niet aan het materiaal en dat is erg prettig. Ook heeft RVS geen invloed op de geur van het eten dat je klaarmaakt. Een vochtig doekje en een milde reiniger zijn meestal al genoeg om het gehele oppervlak schoon te maken.

2)     RVS is hittebestendig

Waar je op een houten aanrechtblad de afdrukken van een hete pan ziet, zie je dat bij een RVS keuken niet. Hoge temperaturen zijn namelijk geen probleem voor een RVS keuken. Wanneer je een volledige RVS keuken niet mooi vindt, kies je voor RVS maatwerk, waarbij je bijvoorbeeld alleen het werkblad in RVS doet.

3)     RVS is duurzaam

RVS is vrijwel onverwoestbaar: vuil, hitte en vocht tasten RVS namelijk niet aan. Hierdoor gaat een RVS keuken je leven lang mee en is het dus een enorm duurzame investering. Let wel op, een RVS keuken is niet krasbestendig. Zorg voor goede snijplanken je geniet lang van de RVS keuken.

4)     De uitstraling

Een RVS keuken is niet alleen ontzettend duurzaam en handig in gebruik, het heeft ook een moderne, industriële en professionele uitstraling. Hierom nemen ook steeds meer particulieren een RVS keuken. En vind je een gehele RVS keuken niet mooi? Dan kies je ook voor een gedeeltelijke RVS keuken.

Er zitten dus veel voordelen aan een RVS keuken en er zijn veel mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *